· Paslanmaz Çelik Baca Sistemleri
Paslanmaz Çelik Baca Sistemleri
· Seramik Baca Sistemleri
Seramik Baca Sistemleri
· Şömine Hazneleri
Şömine Hazneleri
· Şömine Dış Kaplamaları
Şömine Dış Kaplamaları
· Soba Modelleri
Soba Modelleri
· Barbekü Taşfırın Gurubu
Barbekü Taşfırın Gurubu
· Aksesuarlar
Aksesuarlar


Schiedel ADW Çift Cidarlı Paslanmaz Çelik Baca Sistemi
Adw2.jpg

Teknik Doküman
Schiedel ADW Çift Cidarlı Paslanmaz Çelik ile Mükemmel Çözüm

ADW paslanmaz çelik sistemi ile çift cidarlı bacalara yeni bir anlayış getirilmiştir. Klasik ve amatör baca uygulamalarına son verecek olan Schiedel ADW, ter tip yakıt türü için ideal olarak hazırlanmıştır.

İç cidarı :

Korozyon, asit atıkları ve kurum yangınlarına karşı dayanıklı olan yüksek kaliteli paslanmaz çelikten (AISI 316L (1.4404)) üretilmiştir. Cidar kalınlığı : 0,5mm'dir.

Mekanik olarak kaynak dikişlerine gerek kalmadan yerleştirilen başlık çerçevesi dikey çekişin artmasını sağlarken, özel işçiliği sayesinde ısı köprülerini engellemektedir.

Isı izolasyonu; yüksek yoğunluktaki taş yünü (kalınlık 25mm) ile sağlanmaktadır. Kaynak dikişlerine gerek kalmadan başlık çerçevesi ile kapatılan taş yünü izolasyonu, daha yüksek ısıl verim sağlamaktadır.

Birbirine tam uyumlu parçaların montajını kolaylaştırmak ve hızlandırmak için geçmeli bağlantı sistemi ve özel kelepçe geliştirilmiştir. ADW hafifliği sayesinde duvara sabitlenen montajlarda da rahatlıkla uygulanabilir. Bağlantı noktasındaki yuvasına oturtulan conta yardımı ile yüksek basınçla çalışan kazanlarda 450°C sıcaklığa kadar dayanıklıdır. Bu conta, ürünün 5000Pa basınca dayanmasını sağlar. Contasız kullanımda 600°C sıcaklığa dayanıklıdır.

Dış cidarı :

Özel yüzey işlemlerinden geçirilmiş parlak AISI 304 (1.4301) paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Cidar kalınlığı : 0,5mm'dir.

Dış cidar, ayrıca bakır olarak da üretilmektedir.

Konutlarda ve sanayide kullanılan kazanlar, ADW paslanmaz çelik sistemine rahatlıkla bağlanabilir.

Düşük kapasiteli kombiler ADW paslanmaz çelik sistemi ile mükemmel çalışır.

ADW paslanmaz çelik sistemi, seramik baca sistemi Garant+ ile birlikte kombineli olarak da kullanılabilir. Bina içersindeki kısım, Garant+ seramik sistem ile yapılırken bina dışındaki kısım profille desteklenen ADW paslanmaz çelik sistemi ile çözülebilir. Şömine bacası olarak da kullanılabilen ADW paslanmaz çelik sistemi, taşıyıcı platformların yardımı ile statik açıdan emniyetli bir şekilde monte edilir.

Ürün; TSE, Ce belgelerine sahiptir. Gaz kuruluşlarınca onaylıdır.



· Markalarımız







Copyright © 2024 bcdizayn.com - Ana Sayfa | Hakkımızda | Referanslar | Kariyer | İletişim - 1 Kişi Online